ساکارز Sugars
امتیاز کاربران:
دسته: ساکارز / شیرین کننده و نگهدارنده ها / صنایع غذایی
ساکارز همان قند عادی است که از ترکیب گلوکز و فروکتوز بدست می آید.جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخش اطلاعات کلی مراجعه نمایید.
معرفی و اطلاعات کلی ساکارز
ساکارز همان قند عادی است که از ترکیب گلوکز و فروکتوز بدست می آید .
کاربرد ساکارز در صنایع غذایی :
ساکارز به عنوان شیرین کننده ، حجم دهنده ، نگهدارنده در صنایع غذایی کاربرد دارد و در فرآورده هایی همچون نوشابه، نوشیدنی های مختلف، شیرینی جات، مربا، ژله، قهوه های فوری، انواع دسر، بستنی، شکلات، آب میوه و… استفاده می شود.
مشخصات کالا
تاریخ انقضا | استعلامی |
---|
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.